Thursday 22 December 2011

Hvordan vælger Forlovelsesringe


At vælge den rigtige forlovelsesring kan være en rystende oplevelse. Der er så mange at vælge imellem. Det er vigtigt at sætte nogle tanker i den ring, du vil købe, da det vil være et symbol på et vigtigt forhold i dit liv. Der er et par ting man skal huske på, samtidig med at vælge en forlovelsesring.

Siden diamantring er traditionelt diamant ringe, bør du huske på de snit, farve, carat og klarhed i sten. Disse faktorer skal alle tages i betragtning lige når du sammenligner diamanter. Men ifølge eksperter, nedskæring på en diamant er, hvad definerer den afgørende karakteristik. Snittet vil også afgøre formen af diamant. Den mest almindelige form er den runde cut, men andre omfatter smaragd, pæren, den Marquise, prinsessen, det ovale og hjertet form.

Når det kommer til farve, de mest værdifulde og sjældne er hvid eller farveløs diamant. Hvis du vil se, hvor meget klarhed en diamant har, kan du se på det med en juvelerbutik forstørrelsesglas eller lup. Der er altid små skyer eller fjer, men disse er usynlige for det blotte øje, så der er ikke meget at bekymre sig for meget om det. Vægten eller karat af stenen bestemmer også størrelsen. Den gennemsnitlige størrelse af de fleste engagement-ring diamanter er et sted mellem en karat og en halv karat. Må ikke forveksle karat med karats, enheden af​renhed for guld.

Mange guldsmede vil være villige til at hjælpe dig gennem de ovennævnte fire C'er og lave en klog beslutning om, hvilke ring vil være den bedste. Men inden der træffes afgørelse, vil du også nødt til at overveje, hvilken type design din fremtidige brud vil kunne lide. For at få en bedre idé om dette, kan du diskret tjekke hvilken type smykker, hun bærer. Der er klassiske designs såvel som moderne. Finde ud af, hvilken type hun kan lide vil gøre det lettere for dig at vælge den rigtige ring. Der er også spørgsmålet om hvilken type af guld til at vælge-gult guld, hvidguld, tofarvet eller platin, som er det nuværende favorit.

Du kan gå online for at se, hvilke typer af ringen designs er tilgængelige. Men det er ikke tilrådeligt at købe dem fra online butikker som du har brug for at se diamanter personligt. Ligesom guldring, skal også sikres, at den er ægte. Så det er bedre at besøge en ansete juveler i din by.

No comments:

Post a Comment