Monday 9 January 2012

Vælg den rigtige type manchetknapper


Leder du efter din bedste er nøglen især når dressing op for en formel lejlighed. Heldigvis er der mange smarte tøj til rådighed på markedet samt tilbehør til at give din påklædning et personligt præg. For kvinder, er valget næsten ubegrænsede, som de kan vælge øreringe, halskæder og ringe til at krydre en mundering. For mænd gælder det samme ikke rigtig gælder. Men der er et tilbehør, der er båret af mænd verden over for disse særlige begivenheder: Manchetknapper..

Disse små tilbehør kan pynte en kedelig gammel dragt som ingen anden. Subtil endnu classy, ​​der er en hel vifte af designs at vælge imellem. Nogle af de mest anvendte typer er hængslet tilbage, snap-on,. Presse igennem, kæde-og dobbeltsidet De er udformet ud af mange typer af metaller, fra de billige til de meget pebret. manchetknapper i guld er normalt foretrækkes af dem der har råd til det, og er slidt for meget formelle begivenheder. Nogle er endda prydet med diamanter og andre ædelstene for at tilføje TAT bling faktor.

Hængslet tilbage links siges at være den mest robuste og ikke falde let. De er de mest almindelige og har en bevægelig bar, der skal være knyttet til ét ansigt. Push via links på den anden side falder ganske nemt og det er bedre at bære dem på t-shirts med meget lille knap huller. Snap-ons ikke kræver en stor indsats for sporten. De har lignende ansigter, der skal snappes til hinanden og samtidig let at bære, bør ikke anvendes på skjorter med tykke manchetter. Dobbelt-faced Manchetknapper  er blandt de mest slidte for formelle anliggender. De er forbundet med en bar. Kædeled ligner dobbeltsidet dem, den eneste forskel er, at de er forbundet med en kæde.

Når du vælger manchetknapper, sørg for at de gå med, hvad du planlægger at bære. Hvis du bærer manchetknapper i guld, bør din påklædning ikke være prangende. Dette tilbehør er beregnet til at klæde en mundering, så bærer dem med meget fancy jakkesæt og skjorter kun vil sammenstød. Underfundighed er vigtigt, især for mennesket. Hvis du har råd til det, få dig en af ​​disse diamant-besat stykker til at bære for opskalere begivenheder.

No comments:

Post a Comment